Historie

 FERRO blev grundlagt i Vejle i 1947 af Holger Sørensen og fremstillede i begyndelsen udelukkende åbne- og lukkemekanismer til døre. Erik Sørensen, en nevø til Holger Sørensen, tiltrådte som direktør i 1987.

FERRO’s udvikling tog fart i midten af 1990’erne med en kraftig fokus på det internationale marked. Den gamle landsbyskole i Assendrup, der siden 1963 har dannet rammerne for virksomheden, er igennem årene blevet forvandlet til en moderne arbejdsplads på 1400 m2. Her er konstruktion og design i 3D CAD software lige så naturligt som brugen af moderne CNC-bearbejdningsmaskiner i produktionen.

Det oprindelige Ferro lukkede i 2011 og blev overtaget af en af Ferro´s gamle underleverandører HP ELECTRONIK A/S som gennem alle årene har lavet elektronik til virksomheden, med den nye ejer er vi blevet styrket på især den elektroniske side som er en stor del at dørene.
Firmaet hedder idag FERRO – DOORS har ca. 7 ansatte, der varetager den daglige drift af virksomheden. Fundamentet til en fortsat vækst og udvikling i virksomheden er således tilstede. – Der er sket en modernisering af såvel produkterne samt teknikkerne der bruges til fremstillingen
af Ferro´s produkter.

Se historisk oversigt