PRODUKTER

FERRO DOORS A/S producerer i dag komplette dørsystemer til bus- & togindustrien samt til byggeri.

 

Automatiske dørsystemer til busser

FERRO har igennem mange år været systemleverandør af pneumatiske dørsystemer til by- og regionalbusser samt busser til brug i lufthavne. Dørtyperne udvikles og designes i tæt samarbejde med den enkelte kunde og produktprogrammet omfatter både enkelt og dobbelte ind- og udsvingsdøre.

Den grundlæggende konstruktion er gennemtestet og bygget udfra mange års erfaringer, hvilket sikrer en lang holdbarhed, et godt design og et effektivt sikkerhedssystem.

FERRO´s busdøre kendetegnes ved at have

Et fleksibelt design
En brugervenlig montage
Gennemtestede komponenter
Et indbygget sikkerhedssystem

 

Automatiske/ manuelle dørsystemer til tog

FERRO er i dag systemleverandør af indvendige dørløsninger til togindustrien. Dørene er enten elektriske eller manuelt betjente og forekommer både som enkelt eller dobbelt døre.

FERRO har stor erfaring med at arbejde med buet glas, hvilket giver mulighed for at fremstille døre i et spændende og moderne design. Vore dørrammer kan variere meget fra projekt til projekt, og i øjeblikket leverer vi bl.a en skrå dør med 5 kanter.

Som et niche produkt har FERRO igennem tiden udviklet en dørløsning, som kan anvendes som indvendig branddør i tog. (læs mere herom i afsnittet branddøre)

Alle produkter bliver udviklet i tæt samarbejde med den enkelte kunde, og der kan tilbydes unikke produkter, som kan tilpasses iht. vore kunders behov.

FERRO´s togdøre kendetegnes ved at have

Et fleksibelt og moderne design
En brugervenlig montage
Gennemtestede komponenter
Lave levetidsomkostninger

 

Automatiske dørsystemer til byggeri

FERRO er i dag producent af indvendige skydedøre incl. automatik for åbning og lukning til boligbyggeri og andre bygninger.

Dørtyperne tilbydes som komplette dørløsninger, som tilpasses ethvert formål og tilgodeser specielle kunde- og brugerkrav.

FERRO´s skydedøre kendetegnes ved at have
et fleksibelt design, kompakt og pladsbesparende
en nem montage
gennemtestede komponenter
indbygget sikkerhedssystem
overholdelse af gældende lovgivning indenfor byggeri
brugervenlig og let betjening
lang levetid med minimal slidtage